Laddar till max

Vilken otroligt underbar dag jag haft. Vaknade i morse......kännde en hand som strök mitt hår. Två läppar som kysste min panna, en kropp som kröp upp brevid mig. Ingen stress. Bara ligga där och prata om livets alla frågor och funderingar.
Efter en ganska lång stund gick vi upp. Tog en varm dusch tillsammans. Höll om varandra och lät vattnet värma våra kroppar....
Det blev en lång och skön frukost. Kaffe, gröt, flingor, smörgås....stillsamt och avnjutande.
Ute var ju vädret alldeles underbart så det blev en lååååång promenad. En skön och uppfriskande promenad som tog nästan 1h 40 min. Kroppen fick verkligen känna på att den fanns. men så skönt.
Vi kom hem....åt lite lunch. Och nu sitter jag här i soffan. Det är lugnt och skönt. Jag har verkligen njutit av dagen......
Senare idag skall vi äta en god middag tillsammans och verkligen bara njuta av varndra för en gång skull. Själva.
Snart är ju helgen över igen och det är jobb som gäller. Då skall batterierna vara laddade till max igen. Och jag tror inte det finns något bättre sätt än att njuta med personen man älskar mest i hela världen. Finns nog inte.
Nu kan jag tänka mig att tända ljus i hela lägenehten. Släcka alla hemska lampor.
Bara mysa och njuta....
Vilken underbar helg......

Fredagskväll........Då var den här.....igen. FREDAGEN. Som jag har längtat. Två dagar av ledighet. Två dagar att njuta på. Två dagar att få vila upp mig inför en ny arbetsvecka.

Ikväll skall jag ut på after Work. Äta gott och ta ett glas vin (eller två). Dansa lite kanske.....och förhoppningsvis ha hur kul som helst. För att sen i morgon vara väldigt trött och sliten....men ändå kunna ligga kvar i sängen hela dagen om jag vill.....

Har fått med mig lite goda vänner....och vad kan egentligen vara bättre då??? Goda vänner. mat och musik Klaffat och klart för en fredagkväll.

Sen på söndagen börjar mitt nya liv (IGEN)

Träna, sola och tänka på vad jag stoppar i munnen. Jag tänker visserligen varje gång men resultatet blir inte bra för det.
Blir rysligt arg på mig själv för att jag inte har mer karaktär.....men med en morot kanske det skall gå.
Morot 1.....Rhodos i maj.
Morot 2.....Bröllop.
detta måste ju vara bra annledningar till att tänka sig för.
SÅ NU FAN FÅR DET VARA NOG...........
Life kommer kanske få en väldigt irriterad men flitig besökare..........Och jag hoppas det kommer att ge resultat.....det ska ge resultat........
GO FOR IT MIKAELA  =)

Sova...ett PROBLEM

Min son på 6 år har väll mer eller mindre bestämt sig för att inte sova på kvällarna. Det skall kissas, kramas, byta skiva (lyssnar på saga i cd-spelaren), kissas igen, ropas, vara ledsen, inte sova.....bla bla bla. vilket är fruktansvärt jobbigt. Klockan blir mer och mer för varje kväll.......
Just nu...klockan 20.55 ligger han i sin säng. Som alla andra nätter. Jag vågar inte gå in i rummet, utifall att han skulle vara på väg att somna och då vakna till liv igen...
detta är en procedur som heter duga. Och den tar väldigt på mammas krafter.
Sen när han väl somnat.....efter dessa om och men så vaknar han till liv efter ett par timmar och kan inte osva....
Hur länge håller detta på???
Någon som har några bra tips. Vi är öppna för allt......

Lyckan att få hjälpa till.

Hur vet man att man gjort något bra? Att ,man fått en annan människa att bara njuta och känna glädjen brusa i kroppen? Hur vet man att tårarana som rullar ner för dennes kind är av lycka?
Små saker i livet kan glädja så mycket. Det behöver inte vara de stora sakerna. Det behöver inte vara presenter eller gåvor. Inga dyra smycken. Inga restaurangbesök. Ibland bara en tanke.
Finns det egentligen något mer underbart än att se lyckan i någon annans ögon?
Hemma har vi nu bytt rum med lilltösen som är 4 år. Detta var nog nummer tre av rumsbyten. Allt för att barnen skall få det så bra som möjligt. Hennes tidigare rum, vårt nya är minimalt. Men vi knuffade in sängen där. Längst in mot fönstret. Gaveln täckte en bit av fönsterrutan. Min första tanke var...NÄ, DETTA GÅR INTE.
Tinus fick mig att lugna mig och sa att vi får göra ett försök. Jag var väldigt tveksam till detta byta....rummet känndes på något sätt opersonligt. Detta höll ju t.o.m Tinus med om. Men vi kämpade på. Satte in alla våra saker och fick upp tavlor på väggarna.
Den natten sov jag bättre än på länge. Sängen kändes större, mjukare, härligare på något sätt. Rummet blev perfekt. Vi skall köpa till lite saker och göra det ännu mer perfekt.
När min lilla docka kommer hem på fredag från sin pappa så skall hon mötas av et nytt rum. Ett större rum och nya möbler. jag kan redan nu längta efter att bara få se dessa tindrande ögon. När hon fått ett nytt rum och nya saker.
En sådan sak kan också göra någon lycklig. Vilket känns bra i mitt modersbröst.
Att hjälpa andra är en underbar känsla........

Minnen som får mig att leJag var tvungen att förverkliga ett minne....En tanke som kanske får mig att bara le...
Detta kortet tog vi en morgon i sängen. Vi ville ha ett kort som verkligen var VI. Detta kortet är verkligen vi. NÄRHET. Så oerhört viktigt för mig. Bara det där med att hålla om varandra. Bara ligga där i varandras famnar. Hålla om varandra.
Mannen som jag älskar har friat till mig. Den 1 november 2008. Detta var nog den lyckligaste dagen i mitt liv (förutom när barnen föddes såklart) Han gick ner på knä....så romantiskt.
Jag vill leva med honom resten av mitt liv. En mer romantisk människa får man leta efter. bara de små detaljerna som han gör. små lappar här och var. T.ex i kaffekoppen, på spegeln, i mina skor....överallt. Resan till malmö och kidnappningen när jag fyllde år.
Malmö är en utav de mest romantiska vi gjort. Ligga på hotellrummet, äta ost och dricka vin i sängen. Bada badkar. God middag på en restaurang.......jobbigt att åka hem.
Ibland frågar jag mig själv om man skall få vara så här lycklig. Eller är det för bra för att vara sant. Kommer jag vakna ur denna fantiska dröm och sen inse att AHA...det var bara en dröm!!! Kommer jag ramla ner från mitt rosa moln och slå mig hejdlöst och känna hur ont det gör?????
JAG VET ATT DENNA FANTASTISKA MAN INTE KOMMER SÅRA MIG........
Ocj jag kommer inte ramla ner från molnet utan bara kanske åka lite längre ner...så att jag även kan lva ett normalt liv lika mycket som jag kommer känna fjärilarna i magen. Jag kommer vakna ur den fantastiska drömmen....men för att inse att det är lika bra i verkligheten som i drömmen. att det är en sanndröm.
Visst kommer vi bli arga på varandra, trötta och irriterade....men känslorna kommer finnas där. Dessa magiska känslor.....som fått oss att efter 8 månader bo ihop, vara förlovade och planera ett brölopp längre fram
jag älskar denna man. Hur mycket som helst.
Jag kan vara väldigt orolig och förvirrad ibland....rädd men jag lovar .....jag älskar honom. Över allt annat.
min goda vän Erica tycker jag skall ta mig ner från de rosa molnen och bli som alla andra dödöliga....men nä tack. Jag suger gärna på denna karamellen ett tag till........

TRÖTT.......

Jag är så fruktansvärt trött idag. Känns ju som om hela kroppen är gjord utav gummi. Ögonen fyllda med sand (John blund hällde nog i lite för mycket) Ögonlocken fastklistrade så att de inte går att få upp. VARFÖR DETTA DÅ??????
Herregud....finns säkert hundra anledningar. Jobbiga nätter. (En son som råkar vakna jätteofta och inte kan sova för alla hemska mardrömmar), Mycket på jobbet. VÄLDIGT MYCKET. Och sen är jag riktigt dålig på att ta egen tid. Fastän min underbara sambo sakt att jag måste och att han kan ta barnen.....JA JA JA.....det kommer. Kanske. Bestämmer mig för varje kväll att lägga mig tidigt. Men ändå har jag hundra saker som absolut måste göras innan jag kan somna. Utan igår. Halv nio somnade jag....INTE KLOKT. Men vaknade snabbt igen av Emil som inte kunde sova. Är det så när de är 6 år. Drömmer man mycket då???????? HJÄLP MIG NÅGON.
Tinus är underbar och hjälper till på alla sätt och vis. TACK....men ändå hjälper inte det när man inte får sova ordentligt.
HOPPAS PÅ SÖMNA SNART.

Gott nytt år.

Nytt år nya möjligheter heter det va??? Är det så då? Att bara för att ett nytt år är framme så kan livet förändrars. Jag hoppas det. För många i alla fall. Tänk på alla som har det jobbigt runtomkring....och som säkert  precis på tolvslaget lovade sig själva att detta året skall bli bättre. Då får vi verkligen hoppas på det.
Mitt nya år började helt perfekt. Fick en weekend av min fästman/sambo i julklapp. En helg på hotell i Malmö. helt underbart. Vi kom dit ganska sent på kvällen. hade med mat så vi låste in oss på rummet. Drack vin och åt våran mat. Njöt av varandras sällskap. Pratade framtid, nuet och det förflutna. Badade i det enorma badkaret. tillsammans. Höll om varandra......enormt med närhet. Somnade i varandras famnar.......underbart. vaknade utvilade på morgonen. Gick ner och åtftukost...länge. Lugnt och skönt. Ingen stress, inga barn som behövde hjälp. Bara han och jag. Läste tidningar och njöt av den goda frukosten.
Helgen gick fort. alldeles för fort. Men vi fick laddat våra abtteri. Precs som vi behövde. Gick igenom våra planerför framtiden.
Jag ville inte åka hem menallt gott har ett slut.
Nu är vi hemma igen...jag får fortafarnde somna i hans trygga famn....och jag älskar honom så enormt.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA DÄR UTE.......