Så börjar det.....sökandet efter det som är borta!

I går handlade mitt inlägg om hur viktigt semester och lugn och ro har blivit för mig. Eller jur viktigt det blivit för att återfå den livsenergin som jag hade innan allt brakade loss. det samma gäller för min sambo som han i sin tur just nu är riktigt sliten. detta som legat på oss ganska länge nu har slitit väldigt på kroppen. Och idag började detta tillsammans med min underbara sambo.
Vi kom inte upp ur sängen förens halv ett ungefär. Och det var så skönt att bara ligga i sängen och prata och njuta av varandras närhet.
Vi tillbringar ju ett par dagar ute i Hällsvik så det blev en god frukost ute på altanen. Solen sken och man hörde fåglarna kvittra. Lugnt och harmoniskt.
När den goda maten var slut och vi fått i årdning våra saker så tog vi bilen till Öckerö. Där vi skall ha vår vigsel om ganska exakt 1½ månad. Att få se hur det såg ut i strålande sol och värme spred en lycklig kännsla inom mig.
Vi strosade runt där en stund och kände solens strålar skina mot oss. Havsluften var ljummen och det lucktade hav....precis så som jag vill ha det.
Efter en stunds promenerande på klipporna åkte vi hem igen. Tog ut en filt och två kuddar. Lade oss på gräset i solen och bara var... Så avkopplande och lugnt.
Jag känner sakta att energin kommer i mig igen men när kvällen går mot sitt fäste blir jag mer och mer osäker. Kommer jag känna lyckan igen. Kommer jag kunna njuta av dagen som är eller helt enkelt för alltid bara få känna trötthet och ledsamhet???? Just nu kämpar vi båda två gemensamt för att komma dit vi vill sträva. Det får väll kanske ta tid. Jobbigt men jag vet att jag kommer fixa detta. Med lite hjälp från vänner och min älskade sambo löser jag det mesta.
Här kommer lite bilder från underbara Öckerö.
ses snart igen. KRAM







Jag tror att Öckerö blir ännu vackrare med mig och Tinus som bröllopspar.......
  stefan

hoppas du snart har tillbaks energin :) fina bilder från öckerö med

 2009-07-08     21:10:22
  Hanna

Hej hej!



Igår avslutades "Hej Baby" -tävlingen i min blogg och idag har en vinnare dragits. Kika in i min blogg och se om det är DU som är den lyckliga vinnaren! :D



Kram Hanna

 2009-07-16     11:34:50    URL: http://hannaofsweden.se
  Namn


  E-postadress (publiceras ej)


  URL/Bloggadress


  Kommentar

         Kom ihåg mig?