Sjuka barn =(

Min lilla docka på snart 4 år verkar ha åkt på allt man kan tänka sig. Först fick hon halsfluss. Penicilin i tio dagar. Var ganska okej ett par veckor. Sen kom nästa febertopp....gick till en läkare. Han sa att hon bara var förkyld och att det snart skulle ge med sig. Vi åkte hem....Inte blev hon bättre inte. Ett nytt läkarbesök inbokades. Denna man var underbar. Han kollade henne noga. Tog varenda prov man kunde tänka sig. Det visade sig att denna lilla tjej hade Halsfluss, öroninflammation och urinvägsinflamation...OJ. Hur kan en läkare missa allt detta. Det blev en ny antibiotikakur och hon blev bättre. I måndags 1/12-08  exakt två veckor efter förra sjukperioden fick hon feber igen och jätte ont i huvudet. Ett nytt läkarbesök fixades in (inte för att jag gillar läkarna så mycket men ett måste enligt de själva) Det visade sig att hon hade åkt på en ordentlig förkylning och bara behövde vila. Lite rött öra med men inget farligt. Hon har fått dåligt immunförsvar sa de. Ja ja....vi åker hem och vilar upp oss då.....idag torsdag fick vi återigen åka upp. Ont i öronen. Massa slem i halsen så att det är svårt att andas och hostar hela tiden. Ber att få den andra läkaren men han har slutat.......kommer till en underbar tjej. Hon kollar henne och bestämmer att Embla skall få Brikanyl för slemmet och hostan. Pumpas in med mask. Sen blir hon sjukskriven i en vecka för att bli riktigt bra.....HJÄLP. Till allt detta hör att hon skall på kontroll för att de hittat blåsljud på hjärtat. Göra ett ultraljud för att se vad som kan vara fel. Hur mycket skall en liten tjej på 4 år behöva vara med om????
Och varför kan inte alla läkare ta det på allvar...det är ju inte så att man älskar att vara hemma med VAB. Ekonomin går ju totalt i botten....men vad gör man inte för de man älskar♥ ?????
Nu ber jag att hjärtläkaren är bra och att detta inte är något allvarligt. Idag klockan 18.00 skall vi vara där... HÅLL TUMMARNA.
  Anna

Oj... stackars lilla tjejen!

Gud va jobbigt för henne... vet dem inte varför immun-försvaret är så nedsatt då?

Jag håller alla tummar och tår för att det går bra ikväll!!!



(Va kul att ni oxå ska gifta er :) )

 2008-12-04     16:30:18    URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
  Namn


  E-postadress (publiceras ej)


  URL/Bloggadress


  Kommentar

         Kom ihåg mig?